Lentilele de contact din ce în ce mai căutate

forest green colored lenses

În ultimii ani au ajuns la mare căutare în rândul femeilor, dar și a bărbaților lentilele de contact.

Există numeroase tipuri de lentile cum ar fi lentilele colorate cosmetice, care sunt perfecte pentru orice zi, sau chiar și pentru ocazii. Pentru a achiziționa aceste lentile multe persoane se duc în magazinele de specialitate, dar în zilele noastre cu toții știm că a cumpăra online este mult mai simplu; prin urmare pe site-ul nostru puteți alege dintr-o gama variată de lentile de contact de calitate.

Dacă tocmai ați început să folosiți lentile de contact sau aveți de gând să va achiziționați niște lentile colorate de calitate, vă va fi ușor să vă obișnuiți să le manipulați și să le purtați. Ochii dumneavoastră vor avea nevoie de un timp scurt pentru a se adapta, dar în curând o să uitați că le purtați.

La început poate părea un pic dificil de pus și de a scoate lentile de contact. Pentru o mai mare siguranță, contactați un optician pentru sfaturi. Trebuie să vă controlați ochii în fiecare zi; să vă spălați întotdeauna mâinile foarte bine și să le uscați cu un prosop fără scame înainte de a vă atinge ochii sau lentilele; nu vă frecați ochii. Este foarte probabil să vă atingeți ochii fără să vă gândiți la asta, dar nu trebuie să le lăsați să intre în contact cu murdăria sau grăsimea degetelor sau să vă mișcați lentilele; mențineți igiena corespunzătoare. Curățați, dezinfectați și depozitați lentilele și suporturile pentru lentile conform instrucțiunilor. Nu clătiți niciodată lentila sau suportul lentilelor cu apă de la robinet; pentru o metodă simplă de curățare și îngrijire a lentilelor de contact citiți procedura recomandată de noi aici.

Poate va întrebați dacă aveți ochii închiși la culoare, cum puteți folosi lentile de contact. Există lentile de contact pentru ochi închiși și lentile de contact pentru ochi deschiși. În concluzie nu are importanță culoarea ochilor dumneavoastră, deoarece o puteți schimba cu ușurință cu niște lentile colorate de calitate.

Dacă așezați lentilele într-un mod corect, nu ar trebui să le simțiți. Iată câteva lucruri de verificat bine:

Lentila este pe partea corectă? Dacă lentila este întoarsă, acesta nu se va așeza corect și vă poate deranja. Pentru a înțelege pe ce parte este lentila, așezați-o pe vârful indexului și verificați profilul. Obiectivul trebuie să aibă o formă curbată similară cu un bol. Dacă marginea lentilei tinde să fie orientată spre exterior, lentila este cu susul în jos.

Lentila este ruptă sau deteriorată? O lentilă deteriorată sau sfâșiată va irita ochiul. Dacă credeți că lentila este ruptă, spălați-vă mâinile, uscați-le cu un prosop fără scame și înlocuiți-o cu o lentilă nouă.

Multe persoane experimentează senzația de oboseală și ochii uscați, dacă petrec mult timp în camerele cu aer condiționat, fum sau praf sau dacă lucrează mult timp în față calculatorului. Iată un sfat pentru cei care poartă lentile de contact și au adesea senzația de ochi uscați. Purtați lentile de contact care sunt ideale pentru ochii uscați, special concepute pentru a menține hidratarea.

en_USEN
  • Sign up
Password Strength Very Weak
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.
We do not share your personal details with anyone.